Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Rasmus hvem?

Redaktøren har fået sit svarbrev til en vis Rasmus uden efternavn, der opgav sin adresse til Øresundsvej 101, 3. th., tilbage i hovedet igen. Det kan være, at Rasmus X kan genkende sit bidrag  på afslagets semi-bryske ordlyd:

Kære Rasmus

Tak for digtene til Hvedekorn, som jeg desværre må takke nej til. Du skal have meget mere damp på, med dit eget ord, ordekvilibrismen for overleve gennem så langagtige digte med så friskyfyragtig en attitude; prøv at læse gamle Jens August Schade og unge Rasmus Nikoljasen, det er dem du skal konkurrere med, 1, 2, 3.

Mange hilsener

Hallo, Rasmus, er du derude!?

skrevet den 02/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys