Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Dobbeltperfekt julegave!

Alting tyder på, at Hvedekorn 3/4 kommer fra trykken på fredag den 17. og dermed kan udkomme mandag den. 20 december som den perfekte dobbelte jule- og/eller mandelgave.  Som en fejring af dette glædelige forlydende er her et digt fra nr. 4-delen  af debutanten Caroline Albertine Minor – som, opdager redaktøren til sin skræk, indeholder en tastfejl = (forhåbentlig ( for forhåbentlig er der ikke flere) den traditionelle trykfejl), rettet her, men urettelig i bladet (og det gør det ikke undskyldeligere, hvis det er egen Carolines tastfejl, den burde være øjnet og gennemskuet i korrekturen), forbandet også! – men fint n0k jo, når det ikke kan være anderledes, at det gode digt på forhånd kan få lov at rette sig selv:

POP

gentag dine
diskokugleminder
jeg venter for enden
af havegangen
med håret flettet op i
et kirsebærtræs
nederste grene
der er ikke
længere to men
een pille at vælge
imellem
og den er blå som
mine øjne
som himlen
over havet vælg
selv blå
er alligevel kun et
whiteman’s perspective

på havet på bølgen

skrevet den 11/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys