Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Poetisk prisopgave – uden pris og uden identitet

For kort tid siden gav jeg her på Redaktørens Blog TILLADELSE til at skrive digte om sne, hvilket resulterede i flere glimrende sne-digte, der stadig er aktuelle (det sner, adstadigt, på Frederiksberg lige nu) og står at læse nedenfor, og en lang fygende kommentar-tråd til den oprindelige post. Nu vil jeg komme med en OPFORDRING til at skrive et digt, der skal være et svar på den opgaveformulering til en en gymnasial 14-dages-opgave, citeret i Politiken i dag, som gymnasieeleven Mille har ringet ind til DGS (Danske Gymnasieelevers Sammenslutning) og klaget sin nød over:

Der ønskes en diskussion af, hvordan samfundet kan forebygge, at individer i det refleksivt moderne samfund bliver psykisk syge og mister deres identitet.

Der er ingen præmier, digtene skal signeres anonymt eller pseudonymt og kan sendes ind som kommentar under posten her eller på en mail til poesi@hvedekorn.dk . Og der må også gerne stå noget om julen.

skrevet den 15/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys