Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Digteren Filip!

Fugle om digte hedder Hvedekornsdigteren (debut i nr. 2, 2009) Filip Granlies skævt forfinede debutsamling, men de små og bittesmå digte handler meget mod deres vilje også om andet end fugle, her er fx et digt om en guldsmed, der nemlig ikke er en fugl, men et insekt:

guldsmed slår storslalom
om snefnug som skomagerdrenge

Samtidig med digtsamlingen udsender Granlie en poetisk konciperet og konstrueret børnebog (i en æske)  Børnebog Eske, der lige så lidt – og SOM lige så lige præcist lidt – er til at stå for: Drengen Eske føler sig helt tom indeni – “Nådada, siger far, må jeg se?/ Far ser inden i Eske./ Den er god nok./ Eske er helt tom indeni.” -  og vil have sin far til at gøre noget …

Hvis I, Hvedekornsvenner, føler jer tomme indeni her i julen, og det er jo ikke umuligt, anbefaler Hvedekorn: 1. Sig selv = i dag udkommende nr. 3/4, 2011. 2. Andet poetisk, fx Filip Granlies 2 blafrende bøger.

skrevet den 20/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys