Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Dobbeltnu

Forresten, venner og verden, så UDKOMMER HVEDEKORN 3 & 4, 2010,  som og i og med 1 I DAG, MANDAG 20. DECEMBER – selvom forlaget ikke har haft tid til at sende dobbeltnummeret ud til hverken boghandlere eller abonnenter eller bidragydere, og det heller ikke er lykkedes at få sat den ene eller den anden eller begge forsiderne på som hjemmeside-baggrund (men i det mindste er fjorten nye, alternerende tekstbidder på plads oppe i venstre hjørne), SÅ UDKOMMER HVEDEKORN 3/4 I DAG! TILLYKKE TIL POESIEN MED DET!

skrevet den 20/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys