Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

4 debutanter taler ud/ tælles ind

I dr.dk’s Testklubben er der nu interviews med og digte af 4 bedårende debutanter fra Hvedekorn 3/4, 2010, Nadia Josefine El Said, Rasmus Lund, Mia Degner og Caroline Albertine Minor. Dette er Mias anbefalelsesværdige poesianbefaling:

Den portugisiske digter Fernando Pessoa er den forfatter, der, indtil nu, har betydet allermest for mig. Jeg har slæbt hans bøger med mig overalt. Hans forfatterskab er meget omfattende og varieret, fordi han via sine forskellige heteronymer kunne tillade sig at skrive i alle mulige retninger samtidig, og endda på den måde give sig selv (i andre skikkelser) kritiske kommentarer med på vejen; det er meget inspirerende! Flere af hans digte er eminent oversat til dansk af Peter Poulsen og en del af det store værk “Rastløshedens bog” (som godt nok ikke er digte, men alligevel) findes i oversættelse af Mone Hvass. Vidunderligt.

skrevet den 21/12/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys