Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Jeg har helt glemt at rose

Hvedekornsdigterne, der læste op på Den Sorte Diamant i onsdags som Kgl. Digterspirer! De var sitrende pissegode, alle 4: Lumske Lea Løppenthin, cirklende Cecilie Lind, milde Mia Degner (udtales Déner, lærte jeg) og ramlende Rasmus Lund – Mia og Rasmus havde ALDRIG FØR læst op, og det kunne man slet ikke høre, de blev på stedet bedste venner med mikrofonen, som den blev skruet op og ned i forhold tilde  forskellige digterhøjder af vores søde KB-kontakt Signe Storstein. Et vidunderlig vending fra en af Cecilies skarpe skriftsværme satte sig fast i mit hoved:

min aske er i udu

Det er sådan det føles, når poesien, som den var den onsdag, er i zenith! Det gør vi igen (og igen og igen …)

skrevet den 08/02/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys