Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Vaskemønt-poetikken

Som jeg sidder her og besvarer breve til Hvedekorn, formaner jeg igen og igen digterspirer om at være forbandet konkrete, men hvad fanden mener jeg med det? Jeg mener konkret ligesom denne instruktion på møntautomaten nede i møntvasken på Gl. Kongevej, hvor jeg i dag sad og læste Dylan Thomas’ Under Milk Wood (anbefalet dramatisk poesi, også i den splinternye danske oversættelse ved Karsten Sand Iversen, Under Mælkeskoven)  mens maskinerne snurrede og knagede og rumlede, bemærk VENLIGST høfligheden i præcisionen:

VENLIGST
Indkast kun een mønt ad gangen,
og ikke for hurtigt efter hinanden
“SKYD” ikke mønterne ind.
TAK

skrevet den 14/02/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys