Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Digteren Birgitte!

Hvedekornsdigteren (første optræden i nr. 2, 2003) Birgitte Krogsbøll (med 2 l’er til forskel fra Hvedekornsdigteren Thomas Krogsbøl med 1 l) har i al diskretion udsendt sin anden digtsamling, Stumfilm, som sjette nummer i Arenas eksklusive Arena Kontra-serie årgang 2010 (hvilket vil sige, at det lille, fine hæfte er nærved umuligt at få fat på nu, men prøv at insistere!); digtene er fint koncetrerede finurligheder og fabuleringer, gerne med (minimalt) zoologisk motiv; det her består af lutter gode spørgsmål (en oplagt skriveøvelse: prøv at besvare dem så præcist som muligt):

Hvilken sti?
og gennem hvilken duft?

med hvilke grene svirpe kinder?
hvor lilla er egentlig gederamsen?
hvor ligger de sorteste snegle
og hvor står svampene?
bag hvilken busk tisse
på hvilke stammer balancere
gylper alle ugler og cirka
hvor diset er brynet?

skrevet den 16/03/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys