Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Triple Peaks

Første Peak ved Hvedekornsoplæsningen torsdag på The Log Lady Café var det talstærkt oppoppede publikum, der kørte den passionerede quiet (når der blev læst op)/ loud (når der IKKE blev læst op)-stil. Andet Peak var vores proft og stiligt gæstfrie værter, caféejerne Henriette Hartmann og Dorà Dúna, og deres hyper-hyggelige venue, som vi helt sikkert vender tilbage til, når Hvedekorn 2, 2011, er på gaden i maj. Tredje Peak var naturligvis oplæserne, intenst flintrende Louise, intenst læsterlige Line, intenst indædte Maria, intenst underfundige Jakob, intenst intense Rasmus! Skål på dem i den champagne, der blev drukket i forgårs, men stadig bobler i vores baghoveder!

skrevet den 01/04/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys