Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Tegn et abonnement, Hvedekornsstjælende postarbejder i Brooklyn!

Nu har Hvedekornsdigteren (første gang med (alt for sent) i nr. 1, 2009) Naja Marie Aidt, der bor i Brooklyn, New York, USA, for anden gang oplevet at modtage en Hvedekornstømt kuvertfra redaktøren på Frederiksberg. Det er absolut smigrende, at en postarbejder, måske endda et postbud, i Brooklyn, er fan af Hvedekorn, men det er ikke i orden, at han eller hun stjæler sine eksemplarer fra Naja, så hvis du læser dette, Hvedekornselskende og -stjælende postarbejder i Brooklyn, og det er jo ikke umuligt, at du faktisk gør, eftersom du jo elsker Hvedekorn, så TEGN ET ABONNEMENT, GOD DAMN IT!

skrevet den 02/04/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys