Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Lån øre til Hvedekorn – Log Lady Live!

På net-kanalen Den Anden Radio kan man høre Irmelin H.C. Prehn og Nina Nørgaard Lorentzens transmission og reportage fra den legendariske Hvedekorns-oplæsning på The Log Lady Café 30. marts; der er lydhøre optagelser fra Louise Harbos, Line Knutzons, Maria Gerhardts, Jakob Slebsager Nielsens og Rasmus Hallings Nielsens perfekte oplæsninger og interviews med Maria, Jakob og redaktøren (siddende på en træstub). Det er obligatorisk lytning og linket er lige  her (udsendelsen hører til under temaet Alfabut)!

skrevet den 25/04/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys