Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Læs mit afviste digt

Der er den gode ego-pointe ved, at Hvedekorn har fået en lillesøster i form af net-tidsskriftet Slagtryk, at jeg, Hvedekorns redaktør, omsider har et poesitidsskrift at sende mine digte til! Ergo (der ikke er helt det samme ego) mailede jeg i forrige uge fire digte, skrevet over titler fra min debutbog Readymade! (og dens dobbelt efterfølger Go-go! (ikke helt det sammen som Ego-Ego!) Readymade 2-3), som jeg har skrevet for nogle måneder siden til et katalog, der viste sig ikke blive til noget, til udstillingen  Lake of Fire, kurateret af billedkunstner og Hvedekornsdigter Mikkel Carl, der løber af stablen i Den Frie Udstillingsbygning 21. maj – 26. juni.  De tre digte blev antaget og kan allerede læses på hjemmesiden (der jo ER tidsskrifttet), og her er det fjerde, der ikke kom i (hvorfor ved jeg ikke – det kan godt være de er hurtige på Slagtryk, men modsat Hvedekorn begrunder de ikke deres afslag;  mon ikke det som sædvanlig var for pjanket). Jeg kan rimeligt nok ikke gå rundt og citere de digte, jeg afviser til til Hvedekorn, men intet problem i at citere et digt, jeg selv har fået afvist, til mine bloglæseres forargelse eller undren eller retfærdige skadefryd;  her er staklen:

FORTSÆTTES 3½, 2011

fortsættes i næste nummer
fortsættes i næste klummer
fortsættes i næste hummer
fortsættes i næste Hummer (bilen)
forsættes som næste Kenneth Plummer
forsættes som næste Mr. Lummer
forsættes som næste kummer
fortsættes mens du summer
fortsættes mens du skummer
forsættes mens du slummer
fortsættes mens alt fordummer
fortsættes mens alt forstummer.

skrevet den 26/04/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys