Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Forbandet træghed i Informationssamfundet

Olga Ravn afslører på Facebook – ved at være irriteret over det  – at hun har en anmeldelse af Hvedekorn 1, 2011, liggende i kø  inde på Information (og jeg ved ikke hvornår Inf sidst har anmeldt et nummer, ikke i min tid), og nu er jeg endnu mere utålmodigt end Olga og har lige siddet og bladret nummeret igennem med Olgas ndåesløst sensitive og postfeministiske øjne, og der var flere bidrag (og redaktørdispositioner), der faldt igennem, men der var også en god håndfuld sager (og …), der holdt vand og trådte i karakter, og det var ikke langt fra, at jeg troede, at jeg rent faktisk havde læst Olgas anmeldelse, men det har jeg ikke, og ventetid er grusomt køpulver!

skrevet den 06/05/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys