Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Gyldendaltidsskrift for en dag

Den anden dag medvirkede jeg som Hvedekornsredaktør i en kort fiktionsfilm, der får premiere om et halvt års tid – de unge auteurer havde besluttet at placere Rosinante og Hvedekorns redaktørkontor (som jeg ikke har noget af hos Rosinante i Købemagergade, jeg redigerer HER hjemme på min pind) i Gyldendals fine, gamle bygninger i Klareboderne. Jeg havde 2 scener: I den ene scene bliver jeg eskorteret af en sekretær, der holder en paraply over mit hoved, ind gennem den imposante port. I den anden scene sidder jeg i mit rungende fornemme mahogni-kontor, sprætter et brev (skrevet af filmens hovedperson) op med en drabelig papirkniv, hælder en stak digte ud af brevet, læser dem overfladisk og panderynkende, krøller dem sammen og smider dem i papirkurven (hvilket jeg aldrig gør, afviste digte bliver pænt lagt i en bunke, der senere kommer i en plasticpose, der efter ca. 3 måneder bliver tømt i en genbrugscontainer, så de kan blive til blankt papir igen). Umiddelbart virkede det utroligt rigtig at have et fornemt kontor hos Gyldendal, men allerede efter en time føltes det lige så forkert, som jeg havde forestille mig at det ville gøre.

skrevet den 07/05/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys