Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Det bedste er

når man på vej ned af trappen fra Rosinante&Co i Købmagergade åbner sin post, og i den første kuvert finder umiddelbart stensikkert skidegode digte fra en debuterende debutant, så umiddelbart stensikkert skidegode digte, at man er på nippet til at snuble på trappen og slå sig halvt ihjel, men så havde man i det mindste slået sig halvt ihjel for poesiens skyld, nej, så var det i det mindste poesien, der var skyldig i den halve ihjelslåning – med tiden skal den nok få ram på den anden halvdel også.

skrevet den 13/05/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys