Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

En surprise snuppet

Til sidst i redaktørens samtale med den store, polske digter Ewa Lipska, og hendes danske oversætter, den store dansk-polske digter Janina Katz søndag i Husets Musikcafé afslørede de to poetiske damer en såkaldt SURPRISE: Et digt af Lipska oversat af Katz i går,! Og straks blev redaktøren grådig: Kan jeg få det til Hvedekorn, please? Det kunne han godt! Tak for det! Og nu ligger digtet, håndskrevet med blå kuglepen på et notespapir fra Krakow Radio, i mappen med kommende Hvedekornspoesi – og tikker!

skrevet den 15/05/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys