Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Poesien under hatten på damen

Hvis det ikke var fordi, redaktøren alt for harmonisk og stilfærdigt er i sommerhus, ville han uden tøven deltage i denne cool og fornemme oplæsning i morgen lørdag i Møstings Hus, mellem Smallegade og Frederiksberg Have:

Poesiens midsommer foregår lørdag d. 4. juni fra kl. 16.00 og ind i den lyse midsommernat i Møstings Hus, hvis intime stuer danner en ideel ramme om oplæsningerne.

København huser efterhånden en række litteraturfestivaler med store og blandede programmer. Poesiens midsommer har et skarpere fokus.

Den nye poesi fra de andre nordiske lande kendes meget dårligt i Danmark endskønt den både sprogligt og geografisk er så tæt på os. Den bliver sjældent oversat og omtales som regel kun i forbindelse med uddelingen af Nordisk Råds Litteraturpris.
Derfor har vi sammensat et nordisk oplæsningsprogram, hvor toneangivende danske, norske og svenske digtere præsenterer deres digtning sammen og hver for sig.

Fri entré.

Program:
Kl. 16.00: Pia Juul (DK) & Kristin Berget (NO)
Kl. 17.30: Ida Börjel (SE) & Palle Sigsgaard (DK)
Kl. 19.30: Øyvind Berg (NO)
Kl. 20.15: Morten Søndergaard (DK)
Kl. 21.00: UKON (SE)

Musik ved pianist Bo Lundby-Jæger
Værter: Elisabeth Friis og Morten Søndergaard
Fra kl. 11 vil der være bogsalg og café foran Møstings Hus.

skrevet den 03/06/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys