Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Bidragyderblogs

Reklame for glimrende blogs af to bidragydere til Hvedekorn 2, 2011: Rolf Sparre Johanssons, der ivrigt blander fortos og tekst kan findes her og lige nu har knitrende “Ungdomsdigte”  som breaking news, og Sternbergs, der kan findes her og igennem hvilken man kan nå frem til en oplæsning af hans serielt poetologiske bidrag, “Det samvær vi har sammen” (på Kultorvet i mandags kom jeg til at kalde teksten (der til stadighed fortsættes) for  10′ernes Mit lys brænder, det står jeg ved) til det nye nummer, akkompagneret af ingen ringere end (Hvedekornsdigterne selvfølgelig) Peter Adolphsen og T.S. Høeg, hurtigt link her!

skrevet den 06/06/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys