Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Debutanttyper

I går formiddags hos Rosinante på Kultorvet (hvor indgangen var decideret SPÆRRET af brostensudlægning, så vi måtte bruge den hemmelige sideindgang) fortalte jeg søde og lydhøre, tyske danskstuderende fra Freiburg om Hvedekorns tudsegamle vidunderlighed. Jeg havde fundet på at opdele talentfulde (= publicerede) Hvedekorns-debutanter i 3 typer – ved nærmere eftertanke har jeg bagefter tilføjet 1 ekstra; i går udpegede jeg eksempler på de 3 typer fra manus til nr. 3, 2011, det vil jeg undlade her, så digterne og læserne får muligheden for selv at finde ud af, hvad for en type (eller type-kombi), de er, OM NOGEN!?:

1. tyst talentfulde / talentfuldt tyste debutanter

2. finurligt talentfulde / talentfuldt finurlige debutanter

3. mærkeligt talentfulde / talentfuldt mærkelige debutanter

4. vildt talentfulde / talentfuldt vilde debutanter

skrevet den 24/06/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys