Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Udgivelsesdato, nr. 3, 2011, og USPECIFICERET AUGUST-HVEDEOPLÆSNING!

Hvedekorn 3, 2011, udkommer mandag 15. august, og samme dag 20.00-22.00 afholdes Hvede-oplæsning i Rosinante&Co’s festlokaler, Kultorvet 11, lige over Klaptræet – det er stadig uafklaret, præcist hvilke fremragende digtere fra nummeret læser op, men det er IKKE umuligt, at Pia Juul, der uforglemmeligt bidrog med et onkeldigt til forrige nummer, men desværre meldte afbud til forrige oplæsning, vil gøre skaden god igen og illuminere os med sit nærvær!

skrevet den 03/08/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys