Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Like a Subscriber!

(synges som omkvædet til Madonnas “Like A Virgin”)Meget vildt og RIGTIGT at få det nye nummer 3, 2011, af Hvedekorn MED POSTEN – fordi jeg er i sommerhus i Nordjylland med lige for lang en cykeltur ind til Købmagergade – LIGESOM EN ABONNENT!

Og hvor tager nummeret sig TEKSTUDSEENDEMÆSSIGT forunderligt livfuldt broget ud: Daniel Óscarssons versaler, Lars Gjöviklis krummerlureskrift, Monia Sanders og Kenneth Jensens sidelæns manøvrer og ikke mindst Julie Elmhøjs maskinskrevne og farveplettede korrespondance – lutter stilkeøjemassage!

Jeg er også totalt glad for billedkunstner Marie Kølbæk Iversens finurligt ligefremme forspejlinger og hendes elegantest drilske cover, men så kan der vist heller ikke (efter flere forsøg på det seneste) være MINDRE på en Hvedekornsforside!

Jeg er i det hele taget en total glad PSEUDO-abonnent!

skrevet den 03/08/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys