Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Svedens traner på vingerne

over Kultorvet i aftes!

Sikke perfekte oplæsere!, Juul hjulede, Leth lettede, Toftsø toughede op, Højrup ruppede sig, Sander sandede dødbideriet til (med Tove og Anne i telefonen), Ærenlund gjorde sommerfugle ære, Madsen skridtede poesiens kritiske masse af.

Og sikket et lydhørt og talstærkt publikum!

Ved I hvad, jeg tror, vi gør det igen, når det om et øjeblik er november og nr. 4!

Stemningsfulde, mørknende fotos og JØRGEN-VIDEO! på Rosinante&Co’s facebook-side her!

Viggo Madsens vidnesbyrd på samme FB:

Kunsten at blive levende igen: Det kan lade sig gøre! Jeg tog til København, spiste middag med min familie (mor, søster, bror) og deltog i aftenens Hvedekorn-oplæsning- den mest ovenud-overdådige oplæsningsaften i mands minde! DET kan godt gøre en gammel, selvdød mand levende! (Og dagen efteren tur til Malmø, for at få fat i Lars Gustafssons Mot null & Den amerikanske flickans söndager ( Begge udsolgt) . –Men efter 5 timer til fods rundt i byen er man værkbruden!

skrevet den 16/08/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys