Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Pseudonym lavalder

Er jeg helt galt afmarcheret, når jeg mener, at det burde være en etisk tommelfingerregel for pseudonymitet, at pseudonymet ikke gøres yngre end ophavsmanden/kvinden/mændene/kvinderne selv og i hvert fald ikke gøres mindreårigt? Jeg er ikke sikker på, at jeg kan forklare, hvorfor det bør være sådan; på en underlig mådes føles det bare som et nedrigt overgreb på ungdommelighed som sådan, hvis man ved siden af at lyve sin skrift fremmed – som jeg udmærket kan se en nødvendighed og energi i – også lyver den yngre (og især mindreårig)!?

Forgrubling baseret på konkret, så godt som verificeret mistanke!

skrevet den 17/08/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys