Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

5 måneder med sløjfe på (og undskyld forsinkelsen)!

Nu er jeg omsider blevet helt færdig med Projekt De Sidste 5 Måneders Hvedekornspost, som består i at svare PERSONLIGT på alt det indsendte (ca. 120 breve), på mail og på brev-tekstfiler (en fil med “Hvedekornsafslag” og en med “Hvedekornsoptagelser”, godt at indsenderne ikke kan følge med, når jeg nærmer curseren Word-ikonet nederst på skærmen, og de to dokumenter en miniature dukker op, og jeg klikker på det ene eller den andet), udskrive mail- og brevsvar, sende tekstfilerne ind til forlaget, skrive brevene under i Købmagergade, sortere breve (fra de optagne, jeg gemmer ikke breve fra afslagsramte, medmindre der er grund til det) og svar (jeg gemmer alle svar) alfabetisk og – hvilket altid tager sindssygt længere tid, end jeg forestiller mig, selvom jeg efterhånden burde videre bedre – stoppe dem i mit arkivs plasticchartekker. Og jeg vil godt sige kollektivt UNDSKYLD (udover over de individuelle undskyldninger i mails og breve) til dem, der har måttet vente 4 og 5 måneder på et svar, det er helt for klart dårligt, der BØR ikke går mere end højst 3 måneder, og at det har været sommer og derpå indian summer og derpå marsbo-sommer er ingen god forklaring. Og HIP HIP VILDT HIPT HURRA for dem, der har sendt mig talentfuld poesi, der er værd at læse Hvedekorn for.

skrevet den 27/10/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys