Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Organisk kunstgødning til digterspirer

På den skrækkelige Bogmesse i Forum om to uger findes glimt af poesi og ægte litteratur; Fx og ikke mindst to Hvedekornsoplæsninger, som der vil blive reklameret kraftigt for senere, men også en perlerække af tidligere og nuværende elever (mange af dem Hvedekornsdigtere) på Forfatterskolens stand 20, som hver dag også har dette smukke tilbud til jer, hvis skrift stadig er i kim:

Kære skriveinteresserede

Forfatterskolen afholder workshops på Bogforum 11-13. november. Det finder sted på Stand 20 i tidsrummet 10-13 alle tre dage. Du er meget velkommen til at medbringe din tekst (max 1 side i to eksemplarer ) og få den læst og kommenteret af kvalificerede tidligere elever fra Forfatterskolen.

Medbring din tekst og mød op på standen. Du finder os som sagt på Stand 20 midt i Bogforum i weekenden 11-13. november

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Daniel Dalgaard, Stine Pilgaard, Kristina Nya Glaffey og Katrine Buchhave Andersen

(Tidligere elever på Forfatterskolen)”

skrevet den 30/10/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys