Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

København læser Hvedekorn

På litteraturfestivalen København læser , der løber fra 5. til 11. november, optræder ikke få pragtfulde Hvedekornsdigtere, og hvis vi bare nøjes med de yngre/yngste, kan man fx høre Lea Løppenthin og Josefine Graakjær Nielsen til Marathonoplæsning på BIBLIOTEKET, Rentemestervej, den 6. og Bjørn Friis Thomsen og Filip Granlie til Lyrikgudtjeneste i Trinitatis Natkirke den 8. og hele ugen se videodigte på VÆGGEN på Rådhuspladsen (og på nettet) ved bl.a. Sarah Elise Bruun, Martin Bastkjær Christensen, Cecilie Lind og Caroline Albertine Minor (både Sarah, Cecilie og Caroline bidrager til Hvedekorn 4, 2011, der udkommer lige om lidt), her er det ene af de tre digte, Caroline læser op på sin video, som meget passende er et efterårsdigt:

Gå ikke glip af / efterårets korte / overskud af saft / og simpelt sukker //
træet er allerede / meget træt af at / bære meget meget / træt er træet og //
skælver lidt / skygge i mit / skyggefarvede hår

skrevet den 05/11/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys