Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Nabooverflod

Jeg opdager på adresselisten over bidragydere til Hvedekorn 4, 2011, at to af dem, Mads Kampp Christiansen og Rasmus Lund, bor på samme vej i Århus, Skejby Vænge, gad vide, om de selv er klar over dette sammentræf, hvis de ikke, er beordrer jeg dem hermed, som deres redaktør, til at gå ud af deres dør NU og få øje på hinanden og hilse PÅ!

Til gengæld vidste jeg godt, at to andre bidragydere, Ida Holmegaard og Caspar Eric Christensen, ikke bare bor på samme gade, Nørrebrogade, men på selvsamme adresse som medlemmer af selvsamme kollektiv, derfor er de også naboer inde i bladet.

skrevet den 19/11/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys