Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Forum i mit hoved, blad i mine hænder

Sensationelt velbesøgt og veloplæst Hvedekornsoplæsning i Forum sidste fredag: Cool Caroline, sirlige Signe, jodlende Joachim, flintrende Flemming! Tak til jer! Hele oplæsningen kan forunderligt nok høres inde på dr.dk på dette link, hvor der også er snigpremiere på højst poetisk interview med (også!  oplæsnings)debutant Signe Lodahl Gjessing.

Og fantastisk fantastisk og fantastisk nyt nummer, 4, 2011, foran mig på skrivebordet, med alle de Forumoplæsende digtere indeni plus de på tirsdag den 22, udgivelsesdagen, klokken 20 på Kultorvet 11 oplæsende digtere, Sarah Elise Bruun, Caspar Eric Christensen, Thit Jensen, Cecilie Lind, Kristoffer Raasted, plus endnu mange flere fantastiske digtere, og dybt poetisk gnidret cover og illustrationer ved Per Mølgaard:

skrevet den 20/11/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys