Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

At have slået verdens fineste ting i stykker

Digte af og interviews med Signe Lodahl Gjessing og Thit Jensen, debutanter i nr. 4, 2011, i Testklubben på dr.dk,, link her.  Signes svar på spørgsmålet om, hvad det er, digte kan, er ikke et dårligere stykke poesi end de fantastiske digte, hun har med i bladet:

Digte kan trække den anden vej, vende stjernerne nedad. I en utålmodighed efter at give opmærksomhed, at røre ved ideen og stille sig op på det skrånende paradigme. En poetisk sansning. Kontaktsøgende. Og et eller andet sted bevidstheden om at have slået verdens fineste ting i stykker. Måske verdens fineste ting som rum. Digte er rum.

skrevet den 23/11/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys