Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Lokal nyhed fra Vesthimmerland

På lokalindblik.dk, link her,  portrætteres debutant i Hvedekorn 4, 2011, Signe Lodahl Gjessing, der læser op i dag onsdag 14. december, klokken 19, i Løves Bocafé i Aarhus sammen med 6 andre jyske Hvedekornsdigtere,  med Himmerlandsperspektiv som “digterspire fra Ranum”, bl.a. fremhæves det, at ved siden af at skrive poesi er hun skarp gymnasiedebattør, langdistanceløber og habil fodboldspiller, det er jo til at blive helt forpustet af, men det bliver Signe tydeligvis ikke, oplevede vi ved hendes dybt tjekkede debutoplæsning på Bogmessen, og så er hun også en omvandrende propagandacentral for poesi, jf. interviewet med hende på dr.dk’s Testklubben og jf. dettte svar til lokalitindblik  på, hvorfor hun begyndte at skrive digte:

”At åbne øjnene for en sart, men uforfinet, nær opfattelse af alt omkring os, tror jeg mange digtere drømmer om. Da jeg på efterskolen (Vester Thorup Efterskole) blev introduceret for digte og poesi, fandt jeg ud af, at det også var hvad jeg drømte om”.
skrevet den 14/12/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys