Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Digte er de bedste julegaver

Stod i kø i Politikens Boghal for at købe julegavebøger, inkl. 1 digtsamling, og bag mig stod en herre med den samme (gode) digtsamling, og en anden herre overhørte jeg spørge en ekspedient, hvor lyrikken befandt sig, han for med det samme vild, men jeg ledte ham på rette vej, så det kan man på poesiens vegne vel kun være tilfreds med, og forleden i Aarhus (og hov, jeg har helt glemt at takke oplæserne, som jeg skal, det gør jeg lige om lidt) solgte jeg 8 eksemplarer af Hvedekorn på trods af hårdt trængte decembertegnebøger, OG SELVFØLGELIG  ER DEN ALLERBEDSTE GAVE TIL VENNER OG FAMILIE ET ÅRSABONNEMENT, julen varer længe, men poesien varer længst og koster latterligt få penge (i forhold til fx de franske proptrækkere, jeg så i Magasin)!

skrevet den 19/12/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys