Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Redaktøren opnår resultater i Irma

hvor han møder Hvedekornsdigteren (debut 2005) Maja Lee Langvad, forfatter til den skelsættende debutbog Hvor er Holger Danske, 2007, som han for et år par år siden til en Ø.K.-oplæsning redaktør-plagede om tre spørgeskemaer, opfølgninger til skemaerne i debuten, som hun til hans positive forskrækkelse netop havde læst op,  men uden held forbandet nok, og nu står de ved kassen og konverserer, digteren og redaktøren, og pludselig spørger digteren, om redaktøren stadig er interesseret i de dér spørgeskemaer, og om han er, og han får dem så bare (reelt først pr. mail nogle dage senere) og føler sig som den heldigste og Irma-gladeste redaktør i verden, og sikke I, læserne, kan glæde jer til meget helst næste nummer igen!

skrevet den 29/01/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys