Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Hvedekorn er skrevet af Dickens

Jeg kan godt lide at tænke på et nummer af Hvedekorn som et nummer af en romanføljeton af Charles Dickens, der fyldte 200 denne uge (Hvedekorn er kun et par og halvfems, en ren yngling): Dramatiske skift i tone og humør og stil mellem kapitler, fra fabulerende surrealitet til himmelråbende patos til neglebidende suspense, og hvert kapitel befolket af kraftfuldt karakterfulde, for ikke at sige excentriske personer, der sådan ca. befinder sig i samme ton/humør/stil-rum, men offensivt er sig selv og kun med nød næppe kommunikerer med hinanden (og sig selv), og man, inkl. forfatteren og redaktøren, venter i ulidelig spænding på, hvad i alverden der sker og hvordan fanden der skrives i næste replik og kapitel og nummer.

skrevet den 11/02/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys