Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Ikke til tiden, til fødselsdagen

Hvedekorn nr.  1, 2012, fik redaktøren i hænde i går, og han var vild med, hvad han så og rørte ved – hvis korrekturen er ultralydsbilledet (vi går ikke længere tilbage), så er det færdige nummer det fuldbårne barn, som i denne omgang er en virkelig humørsyg krudtugle – men udgivelsesdagen bliver først mandag 5. marts (og lanceringsoplæsning dagen efter tirsdag 6. marts, sæt kryds) , fordi bladets scoop er Peter Laugesens furiøse Medeatekster, og 5. marts fylder den sublimt skramlede digter 70, og så synes vi ikke, at det kunne passe andet. I god tid inden bliver bladet leveret til bidragydere og abonnenter, der for en gangs skyld vil være på reel forkant.

skrevet den 11/02/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys