Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Poesien 2012 i sin piblende vorden

Listen over “Vigtig poesi 2012″ er påbegyndt ovre til højre under “Læseråd”, men tæller foreløbig kun 5 titler, og ikke overraskende står der 4-1 til mikroforlagene, Glenn Christian på OVBIDAT, Jesper Elving på After Hand, Elving/Halling /Højby på E+, Bue P. Peitersen på eget forlag vs. Olga Ravn på Gyldendal (og derudover er 2 uvigtige digtbøger udkommet på storforlag, Peter Poulsens Bestyrelsesmøde i evigheden på Lindhardt og Ringhof og Daniel Denciks Via katastroferne på Gyldendal, ak ja). Men vi er allerede midt i feburar, og 5 titler er sgu simpelthen for sølle, med forårets forhåbentligt snarlige forekomst er poesien forpligtet til at blomstre betydeligt betydeligere, dvs. betragteligt betydende, er det forstået, poesi!

(jeg læser først nu, dybt og pinligt forsinket, de 12 hæfter i Jorinde & Joringels serie III, de, der er vigtige, bliver tilføjet “Vigtig poesi 2011″)

skrevet den 16/02/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys