Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Haikudigteren Rasmus!?

Det sjældent, jeg får øjne på stilke, når det ikke er mig selv, der har udvalgt Ugens digt bag på WA Bøger, men det gjorde jeg denne fredag, hvor digtet var 5 underfundigt henkastede haikuer – trivikortdigtgenren par excellence – af Rasmus Nikolajsen, en klar yndlingsdigter, fra det nye nummer af Hvedekorns konkurrent Victor B. Andersens Maskinfabrik, som jeg derfor straks fik lyst til at købe (hvilket scoopet, en skidetekst af Knausgaard, megetciteret i Information, IKKE havde givet mig lyst til), og sådan skal det jo være, samtidig med at jeg var totalt redaktørmisundelig og -bitter over, at det ikke var Hvedekorn, der havde fået de haikuer af Rasmus, der sidst (og for første gang) var i Hvedekorn for over tre år siden, og her er med et skuffet smil en enkelt af dem:

Alle disse sko
drømmer hver for sig om en
ny sidemakker

skrevet den 24/02/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys