Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Udgivelsesfødselsdag

I dag udkommer Hvedekorn 2012 kan jeg akkurat få ørenlyd til at proklamere for al larmen fra festforestillingen for bidragyder (i dette nummer og siden 1962) Peter Laugesen i Byens Lys i aften, men i morgen aften til gengæld er det Laugesen, der stiller op for Hvedekorn på Kultorvet, og her ville jeg gerne citere hans mildest talt talentfulde debuttekst i Hvedekorn, men jeg har ikke tid til at afskrive, for jeg sidder her med mit sprechstallmeisterslips og den ene fod ud af døren, hvilket er en virkelig vanskelig påklædning og stilling at skrive i, så den fantastiske tekst får I først i morgen, vi ses til alting!

skrevet den 05/03/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys