Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Uden egentlig at give en fuck

Digte af og og interviews med nr. 1, 2012-debutanter Sara Mejlvang Møller og Nanna Kornelia (der begge læste formfuldendt karakterfuldt op ved Hvedekornsoplæsningen i tirsdags) i testklubben på dr.dk, link her – desuden kan man her høre Nanna Kornelia blive interviewet og læse op i radioen. Saras gode svar på, hvad digte kan:

Jeg tror digte (uden egentlig at give en fuck) insisterer på at vride noget smukt ud af verden. Smukt skal ikke forstås som nydeligt, men som rammende, præcist, spontant. Digte ser så harmløse ud, inden man går gang med dem – lidt sort, lidt hvidt. Men pludselig sidder du ramt i smasken af ærlighed, og det var ganske selvforskyldt. Jeg kan lide det aktive i det at læse digtene, det gør, at du rammes snigende. Og du fortsætter selvom du får kvalme, og du har kun dig selv at takke og bebrejde.

skrevet den 09/03/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys