Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Selv forsinkelsen er forsinket

Besvarelsen af breve med poesi til Hvedekorn er blevet dybt forsinket, hvilket jo ikke er det samme som dybsindigt forsinket, men bare det samme som alt for galt: lige meget med dem, der har sendt ind nu og for en måned siden, de får bare hurtigere svar, og dem, der har sendt ind for to måneder siden, har heller ikke ret til at klage, to måneder er i orden, tre måneder er den garanterede maximal-tid for besvarelse og altid lige lovlig lang tid, men at vente fire og fem måneder, som nogen kommer til at gøre, er der ingen undskyldning for, slet ikke undskyldningen ALTING, som er redaktørens eneste undskyldning, men han lover på sin redaktørære, at alle får svar indenfor 2(-3 …) uger (han havde taget hul på svarbunken for en måneds tid siden, før ALTING skete, så nogen har fået mail-svar for en måneds tid siden og nogen får brev-svar , der har ligget og mugnet en måneds tid, de næste dage – uretfærdigt nok) – BE-BE-BEKLAGER!

skrevet den 10/03/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys