Hvedekorn 3-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Caspar har ret!

Forrykt forrygende Hvedekornsoplæsning for og fra nr. 2, 2012 i går på Kultorvet og jeg overlader resten af den retfærdige ros til blogger og Hvedekornsdigter Caspar Eric Christensen, der postede følgende rapport tidligere på dagen :

noget om ‘oplæsningen igår’

ok det her bliver the lightningrod semi kritik af fx hvedekornsoplæsningen i går på kultorvet i anledning af nr. 3/2012, skal på arbejde om 40 min damn men altså i går måske en af de første oplæsninger i +1,3 år hvor jeg ikke undervejs kedede mig grænseløst som man gør hvilket også kan være det rare ved oplæsninger at man kan få lov lige at stene over et eller andet som fx hvor sindssygt et koncept stangtennis er og kigge rundt på mennesker, en person havde plateau converse (beige) på i går. virkede sweet. men ok Nanna Damsgaard-Larsen som også fx har læst hikikomori af Ellen Kennedy og Tao Lin læste digte op som jeg virkelig godt kunne lide af indlysende tematiske gmailske og facebookske grunde, men også fordi der var en finurlighed som kom af gentagelsen og de lakoniske beskrivelser og jeg føler ikke at jeg ku li det fordi jeg føler at vi fx deler at skrive om fx internettet (håber hun har gmail, har du gmail?) men fordi jeg ku relatere til det og synes at det var skrevet i en stil som jeg synes er et sympatisk udgangspunkt for at beskrive verden måske osv. Rolf Sparre Johanssons fine henkastethed som ikke er sløset og Karoline Wolsing Wullum der i øvrigt selv droppede kommentar om TL i relation til [digt] som sweet inspireret af line knutzon men det gør ikke noget jeg kan lide at skrive fra et udgangspunkt som man synes er godt ligesom at simon evans skriver i 300 secrets at han tænkte at han ku li david shrigley men at han ku gøre det bedre [ift. hvordan han synes det sku gøres] men wolsingwullumwow hehehøhø det der især er godt er den måde at hun på en måde forenede ditte gråbøl og merete hegners dramatik i sin stemme med sin egen stemme som stemmekurator altså pølse og pind i en person men ikke i teksten bare men altså teksten og personerne i person og det var sweet. og Signe Gjessing havde en wild style og Maja Lee Langvad og Bo hr. Hansen var det som de to 3re på en god måde og jeg fik lyst til at sætte det her nummer ind nu og jeg sætter det her nummer som kommer og ikke står i teksten det er stadig hemmeligt på en måde ind. læs i øvrigt den luft de andre indånder. drink wine. with your friends. autotune. ved ikke sry via stress. ville bare sige at jeg i går blev optimistisk omkring ting write me on gmail Nanna

skrevet den 08/06/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 3 2018: Silas Inoue. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys