Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

En milliard sms’er

Digte af og interviews med debutanter i nr. 2, 2012, Dea Sofie Kudsk og Nanna Damsgaard-Larsen i dr.dk’s Testklubben, link her; på spørgsmålet om hvilke særlige spørgsmål og temaer, der optager hende svarer Nanna – og varsler måske en bølge af sms-poesi, og for redaktøren gerne!:

Som man kan læse her, er jeg for tiden ret optaget af mails og sms’er, både dem jeg får, og dem jeg selv skriver. Jeg synes, det er spændende, at jeg kan skrive en person frem i en mail, som måske slet ikke er mig, eller bruge halvandet døgn på at formulere den perfekte sms, og måske vente halvandet døgn mere, før jeg får svar. Jeg ved ikke, men den forskydning af tid i en dialog, synes jeg er for vild, og den kan ikke rigtig sammenlignes med en reel samtale face to face. Når jeg skriver, er jeg derudover optaget af mig selv, som jeg var engang, og som jeg er nu – forskellen på de to Nanna’er. Jeg skriver på en måde i to perioder sådan, to spor om man vil. Spor 1 er situationer fra Djursland, hvor jeg er vokset op, her taber jeg kaniner i hovedet på dem, jeg godt kan lide, smører huse ind i margarine og forelsker mig igen og igen i Kelly fra Beverly Hills. Spor 2 er nutid og her og nu-fornemmelser, her får drenge rigtig meget plads. Jeg ryger cigaretter og går på vaskeri, skriver en milliard sms’er og tager fortrydelsespiller i spor 2.

skrevet den 08/06/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys