Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Hvedekorn i Roskilde Domkirke, igloudgaven, find os!

Jeg var i dag på Roskilde Festival for at få armbånd på og kaste et blik på scenen, de 15 Hvedekornsdigtere her tirsdag, onsdag, torsdag, skal optræde på, og den er sgu OK i orden, og især sammenlignet med sidste år, hvor Forfatterskabet, som scenen, drevet af Gyldendal og Rosinate&Co i fællesskab, hedder (i hvert fald når der er forfattere på den), bestod af nogle sammensømmede brædder under åben himmel. Det er en halvstor, igloagtig konstruktion (angiveligt kaldet Domen) med en masse vinduer i og fri adgang til alle verdenshjørner, men dejligt beskyttet mod vind og vejr og (det meste) terror-lyd, og umiddelbart føles der decideret rart at opholde sig; det værste er siddesystemet, der består af nogle irregulære blokke ikke specielt målrettet og et godt stykke fra scenen, men åh, jeg håber, der bliver sat nogle regulære (strand)stole ind, og hvis så bare nogen overhovedet får nys om, hvad der foregår – ikke et ord om oplæsninger i programmet, hverken på papir eller, så vidt jeg kan se, på nettet, og heller ingenting hængt op inde i igloen – SÅ kan det næsten kun blive i POETISK ORDEN, digterene og digtene er der i hvert fald ikke noget i vejen med, TVÆRTIMOD; og måske faktisk der er festivalgæster, der ikke er oplæsere, som læser med her, og som havde brug lige præcis dette pirk, igloen befinder i Art City ii Område L, og I kan læse nærmere og se kort på Facebook-linket her

skrevet den 01/07/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys