Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Endnu en hvedeanmeldelse (så er der 2)

af Hvedekorn 2, 2012, på nettet selvfølgelig og denne gang Kulturkapellet.dk, ved Bente Fredslund Kristensen, link her, den er også god (rimeligt nok!), Maja Lee Langvad, Tine Høeg, Bo hr. Hansen og Nikolaj Zeuthen fremhæves, og sådan lyder indledningen:

Årets anden udgivelse af tidsskriftet for kunst og poesi, det legendariske Hvedekorn, byder trofast på en god blanding af debut og erfaring, af de fineste kornsorter og de mindre fine. Ikke at det kan kaldes skidt, dertil er smagsprøverne for korte til at man for alvor kløjs i det.

skrevet den 13/08/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys