Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

FØDT 1992, I HVEDEKORN SIDEN 2011!

Grusomt åndssvag dobbeltfejl i allerallerførste linje efter den faste trelinjer “POESI KUNST/ HVEDEKORN/ NR 3 / 2012 WWW. HVEDEKORN.DK” i det nye ellers fantastisk smukt og BEVIDST vildt og excentrisk udseende nye nummer, der udkommer tirsdag 11. september, fordi redaktøren, som denne gang var enlig total-korrekturlæser (men flere digtere, desværre ikke Signe, fik den hele korrektur, selvom de kun skulle tjekke deres eget bidrag, men de har så heller ikke, hvis de har kigget op fra deres bogstavelige navle, fået øje på fejlagtigheden, hvilken er en lillebitte trøst for redaktøren), åbenbart, i sine mindst 6-7 omhyggelige gennemlæsninger af tre-fire forskellige korrekturer, ikke har kunnet komme hurtigt nok ned til selve Signes fantastiske digte, men altså, skamme, skamme, skamme, dette er, hvad der dobbelt fejlagtigt står:

SIGNE GJESSING født 1993, i Hvedekorn siden 1993

og det er, hvad der selvfølgelig skal stå:

SIGNE GJESSING født 1992, i Hvedekorn siden 2011

Og i bidragyder/indholdsfortegnelsen er debutåret korrekt, men fødselsåret lige så forkert. Imponerende!

UNDSKYLD til Signe og læserne og POESIEN, der altid kræver og fortjener korrekt indramning.

skrevet den 24/08/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys