Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

At stene koncentreret

Interviews med og digte af debutanter i nr. 3, 2012, Emil Kjær Voss og Joakim Vilandt, begge også excentrisk tjekkede oplæsere til Hvedekorns Indian Summer-oplæsning 11. september, i Testklubben på dr.dk, link her, og dette er Emils gode svar på spørgsmålet om, hvad det er digte kan som andre tekster ikke kan:

Med et digt kan man vel tillade sig at præsentere nogle indtryk, som ikke umiddelbart peger på noget entydigt. Det kan også være, at de kan det, at de tillægger små ting en ubehageligt og/eller uretfærdigt stor betydning - eller er med til at gøre det modsatte. I et digt kan man vel også få mulighed for at stene koncentreret over en eller anden stor/lille ting.

skrevet den 14/09/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys