Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Hvede Hvede

Helle Helle i artikel på Politikens bagside om “navneluskeri“:

Helle Helle var debuteret, som man skal, i tidsskriftet Hvedekorn i 1987 (rent faktisk 1988 red.!), og det var debuten, der satte gang i tankerne om et navneskifte.
“Dengang hed jeg Helle Krogh Hansen og sendte digte ind i det navn, men Poul Borum, der redigerede Hvedekorn dengang, syntes, at det var for langt, så han fjernede bare Hansen. Det fik mig til at tænke over mit navn, og det endte så med, at jeg besluttede mig for, at jeg ville hedde Helle Helle.

Hvedekorn – sikrer digteren et navn!

skrevet den 28/11/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys