Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Poesi som realiseret pral

Forsinket reklame for digte af og interviews med debutanter i nr.2, 2013, Sophia Handler og Niels Henrik Egsgaard i dr.dk’s Testklubben, hvor det er som om at de nye debutantpræsentationer, som i en trist børnehjemsroman, er blevet adskilt fra de gamle, det er svært at gennemskue, men her er i hvert fald et link til de ny, hvor man bl.a. kan læse Sophias ærlige svar på spørgsmålet:

- Hvornår begyndte du at skrive lyrik?

Ret hurtigt i forbindelse med at begynde i 1.g. En af de første dage løb jeg ind i en fyr, som skrev pænt fede digte, og ham ville jeg selvfølgelig gerne imponere. Jeg stak ham en løgn, men da han pludselig gerne ville læse mig, måtte jeg jo bare se at komme i gang. Prosa har jeg skrevet, siden jeg var barn. Små, lykkelige historier om vilde heste, der altid er lige ved at blive fanget men aldrig gør det og sådan.

skrevet den 25/06/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys