Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Signes himmelnoter

Da Signe Gjessing sendte mig linket til himmleguiden, første tekst i Hvedekorn 2, 2013, tilføjede hun denne note:

Første del er et typisk modernistisk projekt, afmontering! Og så kommer monteringen… “så skulle der ikke være nogen problemer med at få himlen på plads igen.”

Da jeg antog teksten og forslog at bringe den sammen med hendes egne digte i nr. 1, 2013, svarede hun:

OG himmeldigtet. Jeg sendte det jo for at gøre dig lidt glad… jeg synes nok ikke, at jeg vil trykke det sammen med de andre digte. Jeg kan godt se, at det ville være flot i sådan et nummer, men ikke med mig som finder af det – kun hvis jeg ikke havde de andre digte med i nummeret, men når de er der, så vil jeg helst ikke være med til også at være opeldigter … også fordi der jo er en, der lever i verden, som har skrevet det! Skriv til ham, hans emailadresse står nederst i digtet. Og sig tak for bidraget til Hvedekorn. Det ville være fint. Han tror, at det er fordi der er komplikationer med himmelmonteringen, men så er det jo bare fordi, at han har skrevet et godt digt Kærlig hilsen Signe

(jeg valgte ikke at cleare teksten med forfatteren, fordi han selv har sendt den ud på nettet, som en guide og en service, og så kan den selv være ude om, teksten, at den bliver kidnappet som readymade)

skrevet den 25/06/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys