Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Philip åbenbart

Slidstærke digte af og veloplagte interviews med debutanter i Hvedekorn 2, 2013, Philip Martinussen og Nanna Storr-Hansen, i dr.dks’ Tekstklubben, link her – Philip har et par friske og overraskende tiefe læseanbefalinger:

Nævn et digt eller en digtsamling, som du vil anbefale alle at læse.

Johannes’ Åbenbaring fra Det Nye Testamente og alt (!) med den tyske digter Stefan George.

Man skal læse Johannes’ Åbenbaring, fordi det er noget af det mest voldsomme og mest syrede der nogensinde er skrevet, også selvom teksten traditionelt set ikke kategoriseres som et digt.Prædikerens Bog fra Det Gamle Testamente er også en fornøjelse.

George skal man læse pga. det symbolmættede sprog og de mystiske formidlinger af indre tilstandes tilknytning til ydre vilkår. Man kan starte ud med ‘Der Teppich des Lebens und die Lieder von Traum und Tod mit einem Vorspiel’

skrevet den 26/06/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys